Доброго дня! Ніяк не можу визначитися з вибором репетитора англійської мови для сина, 6 клас. Що можете порадити?
3 користувачів
Репетитор англійської мови
Kris- Кількість повідомлень : 29
Дата реєстрації : 03.06.2022
- Повідомлення n°1
Репетитор англійської мови
Fantom- Кількість повідомлень : 23
Дата реєстрації : 12.06.2022
- Повідомлення n°2
Re: Репетитор англійської мови
Kris пише:Доброго дня! Ніяк не можу визначитися з вибором репетитора англійської мови для сина, 6 клас. Що можете порадити?
Доброго. Так, знайома проблема, можу виручити. Ми на сайті Букі знайшли досвідченого репетитора англійської мови. Заняття проходять в режимі онлайн, все індівідуально, Ліліт - досвідчений фахівець з багатим досвідом та сучасними розробками з вивчення мови як живого інструменту. Дуже задоволена співпрацею, за досить короткий час досягли відмінних результатів.
student- Кількість повідомлень : 24
Дата реєстрації : 14.05.2024
- Повідомлення n°3
Індивідуальні заняття з англійської мови з репетитором є чудовим способом покращити свої знання та навички у володінні мовою. Такий формат навчання дозволяє зосередитись на ваших індивідуальних потребах та цілях, а також забезпечує гнучкість у плануванні занять. Визначте, навіщо вам потрібні заняття (підготовка до іспиту, покращення розмовних навичок, професійні цілі тощо). Найкращі репетитори на сайті legko-v-uchebe Де знайти репетитора англійської мови
student- Кількість повідомлень : 24
Дата реєстрації : 14.05.2024
- Повідомлення n°4
Переконайтеся, що репетитор має необхідну кваліфікацію та досвід викладання англійської мови. Оберіть репетитора, який спеціалізується на вашій сфері інтересів (академічна англійська, бізнес-англійська, підготовка до іспитів тощо). Узгодьте зручний графік занять, враховуючи вашу зайнятість та наявність часу у репетитора. Найкращі репетитори на сайті only-student Репетитор англійська мова 1-2 клас